Priprava
-
1.
Piščančja prsa dajte v osoljeno vrelo vodo in kuhajte 20 minut.
-
2.
Stročji fižol očistite in narežite, korenje in krompir olupite in narežite na palčke. Pripravljeno zelenjavo dajte kuhati v osoljeno vrelo vodo, kuhajte 10-15 minut ter na koncu odcedite.
-
3.
V široki posodi segrejte salso. Vsako tortiljo pomočite v vrelo salso, razporedite po njej kuhana piščančja prsa narezana na palčke ter zavijte.
-
4.
Tortilje zložite eno zraven druge, prelijte s preostalo salso, posujte s sirom in dajte v pečico segreto na 200°C za 10 minut.
-
5.
Na olju popecite kuhano zelenjavo in razporedite po pripravljenih tortiljah. Na koncu vse posujte z mešanico začimb.
Serviranje
Z vročimi tortiljami in zelenjavo postrezite kislo smetano in liste zelene solate.