Priprava
-
1.
Piščančje fileje narežite na zrezke in po potrebi malo potolcite. Kozji sir zmešajte z mlado čebulo. Vsak zrezek premažite z 1–2 žličkama kozjega sira, prepognite in spnite z zobotrebci.
-
2.
Nadevane zrezke premažite z medom, posujte z Vegeto Grill Classic in položite na žar, ki ste ga predhodno premazali z oljem.
-
3.
Na vsaki strani jih pecite 5–7 minut.
-
4.
Paprike očistite in prerežite po dolžini. Šampinjone prav tako očistite in jih skupaj z belim delom mlade čebule ter paprikami popecite na žaru, kjer ste pekli meso.
Serviranje
Kot prilogo postrezite gorčico in zelenjavo z žara.
Nasvet
Za pripravo te jedi lahko uporabite tudi trdi kozji sir. V tem primeru ga za nadev naribajte. Preden boste zrezke premazali z medom, ga malo segrejte.