Priprava
-
Za biskvit:
-
1.
Moko zmešajte z Gussnelom, s kakavom in pecilnim praškom.
-
2.
Z mešalnikom penasto vmešajte jajca in sladkor. Dodajte stopljeno maslo, rum sladkor in moko.
-
3.
Zmes previdno premešajte in vlijte v namaščen ter pomokan model za torto (Ø 24 cm). Pecite v pečici na 180 °C približno 30–35 minut.
-
Za kremo:
-
1.
V hladno mleko dodajte vsebino vrečke parfe kreme, sladko smetano in Lino lado nougat.
-
2.
Mešajte z mešalnikom, da dobite kremo. Razporedite jo po ohlajenem biskvitu, okrog katerega ste namestili obod, in postavite za nekaj ur v hladilnik.
-
Za okrasitev:
-
1.
Stopite maslo, dodajte čokolado in mešajte, dokler se čokolada ne stopi. Nato s prelivom prelijte torto.
-
2.
Ko se preliv strdi, torto okrasite s čokoladnimi jajčki in stepeno sladko smetano.